Anadolu’nun Kadim Dilleri Yaz Programı (ALA)

Tarih: 16 Temmuz – 9 Ağustos 2019

Yer: Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi (ANAMED) Beyoğlu, İstanbul

Başvuru Son Tarihi: 11 Mart 2019

Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi (ANAMED) 2019 yaz aylarında “Anadolu’nun Kadim Dilleri Yaz Programı”nın dördüncüsünü gerçekleştirecek. Yaz Programı tarihi MÖ 20. yüzyıla kadar giden, Anadolu’nun en eski tarihi belgelerini inceleyebilmek için genç araştırmacılara gerekli altyapıyı sağlamayı amaçlıyor. Hititçe ve Akkadca dillerine kapsamlı bir giriş sunan, dört haftalık yoğun programda, Hititçe ve Akkadca’nın yanı sıra temel Luvice dersleri ile birlikte temel çivi yazısı atölyeleri gerçekleştirilecektir.

Programın eğitim dili İngilizcedir. Başvuru ve program hakkında detaylı bilgi için lütfen buraya tıklayınız.