Bizans Kentleri Mercek Altında: Αἱ ἀληθείαι τῶν πόλεων

25 Kasım 2022

Etkinlik Tipi

Fransız Anadolu Araştırmaları Enstitüsü (IFEA), Bilkent Üniversitesi Tarih, Arkeoloji Bölümleri ve Kültürler, Uygarlıklar ve Fikirler Programı, Hacettepe Üniversitesi Tarih Bölümü, ANAMED and Byzantium at Ankara iş birliğinde organize edilen “Bizans Kentleri Mercek Altında: Αἱ ἀληθείαι τῶν πόλεων” başlıklı hibrit konuşma serisi 2022 Güz döneminde gerçekleşecek.

Serinin bir sonraki etkinliği 25 Kasım 2022 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleşecek. Konuşmaya, etkinlik günü buraya tıklayarak Zoom üzerinden katılabilinir. Etkinlik dili İngilizce’dir.

Zeliha Demirel Gökalp, Jenny Albani, Suna Çağaptay ve Anasi Lamesa’nın katılımıyla 10:15 başlayacak olan “Bizans’ın Kalbindeki Kentler” başlıklı ilk paneli, öğleden sonra Akın Ersoy, Paul Arthur ve Luca Zavagno’nun katıldığı “Adalar ve Ortak Kıyılarda Şehircilik” başlıklı ikinci panel takip ediyor olacak.

Serinin devam etkinlikleri için buraya tıklayınız.