ANAMED Temel Araştırma Destekleri – Tarih öncesinden Osmanlı dönemine kadar Anadolu’nun arkeolojisi, sanat tarihi, mirası ve tarihine odaklanan

Koç Üniversitesi, Neolitik dönemden Osmanlı dönemine kadar Anadolu’nun arkeolojisi, sanat tarihi, tarihi, kültürel mirası ve ilgili disiplinlerde uzmanlaşmış akademisyenleri başvuru yapmaya davet ediyor. Araştırma bursları, Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi’nde bir akademik yıl geçirmek üzere yaklaşık 10 doktora öğrencisi, 10 doktora sonrası ve kıdemli araştırmacıya verilecektir.

Başarılı adayların 15 Eylül – 15 Haziran tarihleri arasındaki dokuz aylık akademik yıl boyunca İstanbul’da ikamet etmeleri beklenmektedir. Post-Doc ve Senior bursiyerlere tek bir dönem için de burs verilebilir (15 Eylül – 31 Ocak (Güz) veya 1 Şubat – 15 Haziran (Bahar).

Burs ve başvuru süreciyle ilgili sorular anamedapplication@ku.edu.tr adresine yönlendirilmelidir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 18 Aralık