ANAMED Kütüphane Konuşmaları: Recovering Collective Memory: Tracing Historical Collecting in the Manuscripts of Tiflis Collection at the University of Michigan Library

ANAMED Kütüphane Konuşmaları, 2 Ağustos tarihinde Evyn Kropf ile Nur Sobers-Khan devam ediyor. Bu konuşmada Michigan Üniversitesi Kütüphanesi’nde bulunan Tiflis Koleksiyonu’ndaki el yazmaları hakkında bilgi verecektir ve moderatörlüğü Nur Sobers-Khan üstlenecektir. Konuşma uzaktan erişimle gerçekleşektir ve dili İngilizce olacaktır. Ayrıntılı bilgi için lütfen buraya tıklayınız. Kayıt olmak için lütfen aşağıdaki kayıt linkine tıklayınız.