ANAMED Kütüphane Konuşmaları: Alexis Rappas – 1930’larda Kıbrıs: Sürmekte Olan Bir Anlaşmazlığın Kökenleri

2 Ekim 2018

Etkinlik Tipi

ANAMED ve Tarih Vakfı’nın ortak organizasyonu olan Kütüphane Konuşmaları Alexis Rappas (Koç Üniversitesi) ile devam ediyor. Rappas’ın kitabı Cyprus in the 1930s: British Colonial Rule and the Roots of the Cyprus Conflict (London, IB Tauris, 2014) ada üzerindeki sömürgeci denemeleri ve toplumsal mühendislik çabalarını karşılaştırmalı bir yaklaşımla ele alıyor. Moderatörlüğünü by Antonis Hadjikyriacou’nun (Boğaziçi Üniversitesi) üstleneceği konuşma 2 Ekim Salı günü, saat 18.00’de ANAMED Kütüphanesinde gerçekleşecek.

Konuşma hakkında ayrıntılı bilgi için buraya tıklayınız.

*Konuşma dili İngilizce’dir. Katılım 80 kişiyle sınırlıdır. Konuşma başladıktan sonra izleyici alınmayacaktır.