Iconoclasm, Then and Now. A discussion of Aaron Tugendhaft’s The Idols of ISIS: From Assyria to the Internet



Tarih:     23.11.2020
Zaman: 
18:30 Istanbul | 16:30 Berlin | 09:30 Chicago | 10:30 Michigan
Aaron Tugendhaft’ın kitabını Homer Kitabevleri‘nden satın alabilirsiniz.
Etkinliğin dili İngilizce‘dir ve Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.

Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi için buraya tıklayınız.

Lütfen etkinliğe kayıt olunuz. Kayıt olduktan sonra toplantı detaylarını içeren bir onay e-postası alıyor olacaksınız.

 

Facebook etkinlik linkine ise buradan ulaşabilirsiniz.